DanaNewsletter 2016-006

04. August 2016

2016-006_178px

Ny specifikation til dåser fra Danapak Flexibles

Danapak Flexibles har udviklet en ny 29 µm aluminium + 20 g special coex specifikation til dåser. Dåserne bliver hovedsageligt brugt indenfor konfektureindustrien til slik og bolsjer. Danapak Flexibles kan nu tilbyde en svejsetæt lågspecifikation til dåser til at beskytte slik og bolsjer.

Endnu engang er den nye specifikation baseret på in-house teknologi og Danapak Flexibles ser frem til at tilbyde den nye specifikation til konfektureindustrien som overbanefolie i ruller eller som enkeltstanset svejsbar oblat.

Overbanefolien såvel som den svejsbare oblat tilbydes i 29 µm aluminium + 20 g special coex belægning.

Vi ser frem til at tilbyde specifikationen til både nye og eksisterende konfekturekunder.

For yderligere information venligst kontakt vores salgsafdeling.