DanaNewsletter 2017-002

19. October 2017

2017-002_178px

Miljøvenlig fiberbaseret underbane

Danapak Flexibles A/S har udviklet en ny miljøvenlig underbane til alle slags applikationer så som smør, skiveskåret ost og skiveskåret kød. Den er også en perfekt løsning til medicinsk udstyr.

Den nye DanaFibre underbane er et laminat baseret på ca. 75% genbrugsmaterialer. Den fiberbaserede underbane kan fremstilles med barriere (EVOH) eller uden barriere. Yderligere kan den kombineres med vores unikke in-house-udviklede overbaneløsninger.

Den nye DanaFibre underbane er egnet til alle Form-Fill-Seal maskiner og Danapak Flexibles A/S har applikationsteknikere klar til at assistere nye og eksisterende kunder der ønsker at erstatte polymerbaserede underbaner med den mere miljøvenlige og papirlignende underbane.

For yderligere information kontakt venligst vores salgsafdeling.