DanaNewsletter 2018-002

18. January 2018

2018-002_178px

Ny peel sachet specifikation til pharmaprodukter

Den nye easy-peel specifikation til sachets fra Danapak Flexibles er velegnet til pharmaceutiske applikationer, hvor barriereegenskaber er nødvendige. Specifikationen har gode peel- og svejseegenskaber. Strukturen er en kombination af papiroverflade extrusionlamineret til aluminium med en speciel coex-belægning. Den nye specifikation kan trykkes i op til 8 farver plus lak.

På trods af at specifikationen er udviklet til pharmaindustrien kan den også bruges til andre applikationer indenfor fødevare- og konfektureindustrien. Specifikationen har fremragende vanddamp- og iltbarriere, som imødekommer de høje krav indenfor den pharmaceutiske industri.

De gode svejse- og peel-egenskaber, bagside til bagside, starter ved 120°C og giver en peel-styrke på 2-3 N/15 mm i maskinretning.

Danapak Flexibles tilbyder teknisk support til nye og eksisterende kunder.

For yderligere information venligst kontakt os.