DanaNewsletter 2018-004

18. January 2018

2018-004_178px

Nye innovationer fra Danapak Flexibles på Pharmapack 2018

Pharmapack i Paris har mere end 400 udstillere og mere end 5.200 besøgende over 2 dage og er en af de mest interessante og vigtigste pharma-emballagemesser i Europa.

Danapak Flexibles har udviklet en ny push-through blisterfolie med papirlook (pat. pend.) Adskillige kunder har efterspurgt et alternativ til aluminium og den nye innovation, baseret på in-house extrusionteknologi, er en kombination af papir/aluminium/coex. Den nye blisterfolie har fremragende og brugervenlige push-through egenskaber.

En ny specifikation til stickpacks vil også blive præsenteret på Pharmapack 2018, og er blevet udviklet med tanke på brugervenlighed og nem åbning. De gode vanddamp- og iltbarrierer gør den nye stickpack specifikation perfekt til tørre og flydende produkter. En coex-belægning sikrer svejsning gennem kontaminering.

Sachets med seal-peel, specielt udviklet til den pharmaceutiske industri, vil også blive vist på Pharmapack 2018. Svejsning bagside-til-bagside starter ved 120°C og giver en peel-styrke mellem 2-3 N/15 mm i maskinretning. Den nye innovation er en papiroverfalde lamineret til aluminium med en speciel coexbelægning.

Venligst kontakt vores Sales Managers, Pharma, Hr. Martin Frederiksen eller Hr. Bent Walmar Steensen og book en aftale i forvejen.

Besøg os på Pharmapack 2018
Hal 7.1, Stand M40
Paris Expo, Porte de Versailles
07.02.–08.02.2018