DanaNewsletter 2018-005

19. February 2018

2018-005a_178px

Emballage til al slags ost på Salon du Fromage

Salon du Fromage i Paris finder sted fra d. 25 – 28 februar 2018 i Porte de Versailles. Messen har mere end 6.300 besøgende og 165 udstillere fra 17 lande. Messen er meget vigtig for osteindustrien og alle de bedste ostefremstillere er tilstede på messen. På Salon du Fromage er det muligt at smage på en bred vifte af oste og ostespecialiteter.

I mere end 60 år har Danapak Flexibles produceret emballage til osteindustrien. Vi ser frem til at præsentere de seneste innovationer på Salon du Fromage sammen med vores eksisterende, omfangsrige program af osteemballage.

Specifikationer med og uden barriereegenskaber, som omslag eller overbane, vil være på vores stand og alt sammen baseret på in-house teknologi. Danapak Flexibles ser frem til at tilbyde assistance med kundetilpassede løsninger.

Vores kommercielle og tekniske personale er til disposition, ikke bare til osteemballage, men til hele programmet af moderne emballage fra Danapak Flexibles.

Besøg os i hal 7.3, stand A046

Venligst kontakt vores sales managers, mejeri & ost, Hr. Frank Scheunemann eller Hr. Xavier Cloirec og book in aftale på forhånd.