Kvalitet

Vi sætter kvalitet i højsædet…

Det har til stadighed været Danapak Flexibles’ mål at tilbyde produkter og service af høj kvalitet til vore kunder. Vi går op i at levere produkter og service i overensstemmelse med gensidigt aftalte specifikationer for at imødekomme vore kunders forventninger.

Vores interne kvalitetsafdeling arbejder tæt sammen med topledelsen for at forbedre vore kvalitetssystemer, som sikrer kunden en ensartet kvalitet på alle produkter og services.

Vi har implementeret kvalitetssystemer og vi er certificeret efter ISO 9001 og FSSC 22000 standarden.

Et andet vigtigt fokusområde, som er en naturlig del af vores kvalitetssikring, er hygiejneområdet. På hygiejneområdet arbejder vi systematisk med bl.a. risikoanalyse, og er således certificeret efter ISO 22000.

På det mere personlige plan er målet for vore kvalitetssystemer at udruste alle medarbejdere med de kvalifikationer, arbejdsinstruktioner, udstyr og råvarer, som er nødvendige for at forsyne kunderne med de bedste produkter og services.

Vi stræber uafbrudt efter at forbedre forhold og samarbejde, ikke kun hvad angår kunderne, men også hvad angår leverandører og kolleger.

Certifikater:
FSSC 22000
ISO 9001.2015
ISO 22000.2005
ISO 50001.2011